District E (Stationsplein) Eindhoven

Horeca Development (HD)
Gevestigd op de 9e verdieping van de iconische Lichttoren in Eindhoven, bestaat HD uit een vaste kern van professionals met ieder hun eigen specialisme. Een trendwatcher, kitchen consultant, ingenieur, strateeg, procesregisseur, bar consultant, coffee geek…een team dat samen alles weet van de hospitality industry. Founder en drijvende kracht achter dit sterke team is Rob Bongers, horecaman in hart en nieren en al vanaf zijn 15e actief in de horeca. (gejokt over zijn leeftijd om bij van Der Valk aan de slag te kunnen…)

Potentie
Met gebundelde krachten werken zij samen aan uitdagende en complexe vraagstukken in de horeca. Ze verwezenlijken waanzinnige ideeën en benutten de potenties van ieder pand. Conceptmatig, van visionair plan tot realisatie en monitoring achteraf. Met deze integrale no-nonsense aanpak verzorgen zij een traject van A tot Z+. Passioneel, professioneel, persoonlijk. Niets is onmogelijk.

Gebiedsontwikkeling
Behalve voor horecaondernemers werkt HD veel voor projectontwikkelaars. Immers, horeca is vaak de kartrekker in nieuw te ontwikkelen gebieden. HD zorgt op dit soort projecten dat er een weloverwogen horeca aanbod komt dat staat voor differentiatie in het gehele gebied. Eerst vanuit de vaak tijdelijke invulling en dan met een solide basis voor de lange termijn.

Bel voor een afspraak 088-346 3450.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren