Kitchen 

+ bar engineering

Onze technische consultants ontwerpen voor jou de meest efficiënte keukens en bars in 2D en 3D, waarbij rekening wordt gehouden met optimale werkprocessen, ergonomie en logistiek. Wij leveren onafhankelijk werk en toetsen de keuze van de (interieur) architecten met betrekking tot materialen, maatvoering en toepasbaarheid van de keukens en bars in de omgeving.

Ons team ondersteunt in het opstellen van tender documenten. Dit betekent dat we zorgen voor de beste configuratieprijs en verzekeren dat het bouwproces geen tijdverlies oploopt door ontbreken van de leverancier. Door jarenlange ervaring kunnen wij efficiënt werken en worden kostbare FTE’s (Full Time Equivalents) en faalkosten bespaard. 

We bieden een pakket aan, bestaande uit 9 fases. Je kunt het volledige pakket afnemen, maar je kunt ook, afhankelijk van je eigen behoefte, gebruik maken van een aantal fases. 

Bekijk referenties van ‘Kitchen + bar engineering’ of bekijk onze gehele referentielijst.

Kitchen + bar ontwikkelproces

In het ontwikkelproces naar een complete keuken of bar worden verschillende fasen doorlopen. 

1. Inventarisatie/concept – klantcontact

2. Schematisch ontwerp (SO) – van F&B-concept naar schets

3. Voorlopig ontwerp (VO) – van schetsontwerp van voorlopig ontwerp

4. Definitief ontwerp (DO) – van voorlopig ontwerp naar definitief ontwerp

5. Technisch ontwerp (TO) – van definitief ontwerp naar technische tekeningen

6. Tender documenten & diensten – selectie keukenleverancier

7. Uitvoeringsfase – overdracht informatie en controle

8. Overdracht en inbedrijfstelling – inspectie levering en installatie

9. Garantieperiode – in geval van defecten

Bar Seven North Restaurant
Bar Seven North Restaurant

FCSI

We zijn aangesloten bij Food Consultant Society International (FCSI). Dit is een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants. Met ruim 1450 leden in 45 landen is de vereniging een wereldwijd platform voor de belangrijkste consultants op het terrein van foodservice faciliteiten. Zowel voor horecabedrijven, de institutionele markt, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, penitentiaire inrichtingen, als scholen en bedrijfscatering. FCSI is een volledig onafhankelijke vereniging met als doel het vertegenwoordigen en wereldwijd presenteren van de beste foodservice consultants.

Meer informatie

Vul in het formulier jouw gegevens in en ontvang een rapport met meer informatie over ‘Kitchen + bar engineering’. Je stemt hiermee tevens toe om te worden opgenomen in onze e-maillijst. Afmelden kan altijd.