Participatieprojecten

Participatieprojecten

Bij Horeca Development werken we altijd vanuit vertrouwen. We geloven in ieder project waar we aan meewerken. In sommige gevallen is de match zó goed dat er naast samenwerking duurzame participatie plaatsvindt. Dat wil zeggen dat we bereid zijn om risicovol te investeren in projecten om op die manier betrokken te blijven en samen te groeien.

Credits: Lieke Vermeulen

Café Restaurant Eindhoven

Eindhoven

Horeca Development herontwikkelde restaurant USINE, gevestigd in de iconische Lichttoren. Café Restaurant Eindhoven is een plek vóór Eindhovenaren, dóór Eindhovenaren waar verschillende ambachten samen komen in vorm van een bakkerij, branderij en brouwerij.

The Villy Rhapsody - Buitenzijde
Credits: Hanex Hospitality Group

The Villy

Amsterdam

Bij huiskamerconcept The Villy draait alles om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Een plek die je een dorps gevoel laat ervaren in de stad. The Villy is in opdracht van CBRE Global Investors ontwikkeld door Pubblik&Vos. Horeca Development vond in Hanex Hospitality ’the host with the most’. Dé partner waarmee het concept in de randstad wordt uitgedragen.

Coffeelab Breda - koffie & co-working
Credits: Studio Lime

COFFEELAB

Eindhoven

COFFEELAB is ontstaan vanuit het doel van de gemeente Eindhoven en Eindhoven 365 om de VVV om te bouwen tot brandstore met daarin een koffiebar, ontwikkeld door en voor Eindhoven Inmiddels zijn er vijf vestigingen geopend in verschillende steden waarvan één vestiging met co-working ruimte.  

Impressie Vesper Bar Amsterdam
Credits: Vesper

Vesper

Amsterdam

Cocktailbar Vesper is het eerste project waarbij Horeca Development zelf is gaan ondernemen. Weten hoe de markt in elkaar zit, ervaring opdoen in de praktijk op het gebied van organisatie, marges, marketing en leren over de arbeidsproductiviteit resulteert in waardevolle kennis voor andere opdrachten. 

Onze diensten

Participatieprojecten

Projecten

  • Café Restaurant Eindhoven
  • COFFEELAB
  • The Villy
  • Vesper