Project/gebiedsontwikkeling + placemaking

Project-/gebiedsontwikkeling
+ placemaking

Ben je benieuwd naar welke F&B-concepten perfect aansluiten bij jouw project-/gebiedsontwikkeling? Wij buigen ons graag over een horecavisie om waarde toe te voegen aan een (nieuw) gebied, wijk of straat. Volgens onze eigen conceptformule ontwikkelen wij nieuwe concepten voor jouw project óf ondersteunen we in het vinden van passende operators op basis van gebiedsmentaliteit. Ook zonder dat de huurder bekend is, stellen wij een PVE samen voor de functie van de ruimtes en rekenen we huurmaximalisatie door voor de programmering.

Nieuw Bergen Eindhoven
Credits: MVRDV

Nieuw Bergen

Eindhoven

In opdracht van SDK Vastgoed is een visie ontwikkeld voor het woongebied Nieuw Bergen. Deze visie dient als stuurmiddel om een relevante plint te kunnen programmeren voor bewoners en bezoekers op het gebied van horeca, retail en dienstverlening.

Impressie District-E Eindhoven
Credits: Powerhouse Company/Amvest

District-E

Eindhoven

Als onderdeel van het projectteam van District-E denken wij mee om de juiste exploitanten, ondernemers en bezoekers te binden aan het gebied. We adviseren met betrekking tot de restaurant- en hotelconcepten, co-working operators en algehele gastvrijheid. Allen aansluitend op de gebieds- en bewonersmentaliteit.

Impressie Synchroon VDMA terrein, Cobe Architecten
Credits: COBE/Synchroon

VDMA-terrein

Eindhoven

Als onderdeel van het tenderconsortium van Synchroon heeft Horeca Development zich gebogen over de programmamix van het VDMA-terrein voor de dynamische stedeling. De focus lag hierbij op talentontwikkeling & maatschappelijk ondernemen, stedelijk wonen en ontmoeten & verblijven.

Onze diensten

Project-/gebiedsontwikkeling
+ placemaking

Projecten

  • Bunkertoren
  • Campina terrein
  • District-E
  • Nieuw Bergen
  • Stratumseind
  • VDMA-terrein