Project/gebiedsontwikkeling + placemaking

Project-/gebiedsontwikkeling
+ placemaking

Ben je benieuwd naar welke F&B-concepten perfect aansluiten bij jouw project-/gebiedsontwikkeling? Wij buigen ons graag over een horecavisie om waarde toe te voegen aan een (nieuw) gebied, wijk of straat. Volgens onze eigen conceptformule ontwikkelen wij nieuwe concepten voor jouw project óf ondersteunen we in het vinden van passende operators op basis van gebiedsmentaliteit. Ook zonder dat de huurder bekend is, stellen wij een PVE samen voor de functie van de ruimtes en rekenen we huurmaximalisatie door voor de programmering.

Barcode Architects Patchwork Sluisbuurt Amsterdam Kavel 5A1
Credits: Barcode Architects

Patchwork

Amsterdam

Patchwork wordt het pivot-point van de Sluisbuurt, een nieuwe, duurzame wijk op het Zeeburgereiland in Amsterdam. Als onderdeel van het consortium van ABC Vastgoed heeft Horeca Development het plan rondom de commerciële invulling van deze ontwikkeling mede vormgegeven waarbij fietsen centraal staat.

Impressie EKP-terrein Den Bosch - DELVA en Studioninedots
Credits: Studioninedots / DELVA

EKP

Den Bosch

Het EKP-terrein in Den Bosch wordt getransformeerd tot een levendig en creatief woon- werk- en leergebied met St. Joost als kloppend creatief hart. Horeca Development geeft samen met SDK Vastgoed de plintvisie vorm, waarbij de focus ligt op een programma dat aansluit op de ‘Dynamische Stedeling’ en waar creativiteit en duurzaamheid belangrijke pijlers zijn.

Impressie District-E Eindhoven
Credits: Powerhouse Company/Amvest

District-E

Eindhoven

Als onderdeel van het projectteam van District-E denken wij mee om de juiste exploitanten, ondernemers en bezoekers te binden aan het gebied. We adviseren met betrekking tot de restaurant- en hotelconcepten, co-working operators en algehele gastvrijheid. Allen aansluitend op de gebieds- en bewonersmentaliteit.

Nieuw Bergen Eindhoven
Credits: MVRDV

Nieuw Bergen

Eindhoven

In opdracht van SDK Vastgoed is een visie ontwikkeld voor het woongebied Nieuw Bergen. Deze visie dient als stuurmiddel om een relevante plint te kunnen programmeren voor bewoners en bezoekers op het gebied van horeca, retail en dienstverlening.

Impressie Synchroon VDMA terrein, Cobe Architecten
Credits: COBE/Synchroon

VDMA-terrein

Eindhoven

Als onderdeel van het tenderconsortium van Synchroon heeft Horeca Development zich gebogen over de programmamix van het VDMA-terrein voor de dynamische stedeling. De focus lag hierbij op talentontwikkeling & maatschappelijk ondernemen, stedelijk wonen en ontmoeten & verblijven.

Onze diensten

Project-/gebiedsontwikkeling
+ placemaking

Projecten

  • Bunkertoren
  • Campina terrein
  • District-E
  • EKP
  • Nieuw Bergen
  • Patchwork
  • Sluisbuurt Kavel 5A1
  • Stratumseind
  • VDMA-terrein