The Villy – Rhapsody Amsterdam

Bij huiskamerconcept The Villy in Bos en Lommer draait alles om het vergroten van het woongenot, sociale cohesie en lokale betrokkenheid. Je ervaart er het gevoel van een knusse, dorpse omgeving, maar dan in de dynamische stad.  The Villy is een ontmoetingsplek waar je altijd kunt aanschuiven. Om te relaxen, werken of een pakketje op te halen, maar vooral om in contact te staan met anderen. Een hechte en sociale community bestaande uit omwonenden, lokale ondernemers en toevallige passanten.

Village living,

 in the heart of the city.

De behoefte om onderdeel te zijn van een gemeenschap groeit, vooral in de stad. Daarom combineert The Villy de voordelen van het leven in de stad, met de voordelen uit het dorp.

The Villy makery is de vaste stek waar je als buurtbewoner je kopje koffie komt drinken, waar je komt lunchen of waar je even een paar uur je laptop openklapt.

Als je geconcenteerd wil werken je kun je terecht bij The Villy Works. Hier vind je flexibele werkplekken en rustige ruimtes om af te huren. 

Ontwikkeling

Huiskamerconcept The Villy is in opdracht van CBRE Global Investors ontwikkeld door Pubblik&Vos. Horeca Development vond in Hanex Hospitality ‘the host with the most’. Dé partner waarmee het concept in de randstad wordt uitgedragen. Horeca Development is betrokken bij de conceptuele invulling en de project/bouwbegeleiding. Het huiskamerconcept zal zich de komende jaren op meerdere locaties in de Randstad vestigen.

The Villy is één van onze participatieprojecten. Lees hierover meer op deze pagina.