Project-/gebiedsontwikkeling

+ placemaking

Een plint omvat 10% van een gebouw, maar is verantwoordelijk voor 90% van de beleving. 

Een goed geprogrammeerde plint fungeert als ‘waardevermeerderaar’. Voor zowel het gebied waarin de plint zich bevindt, als voor de toekomstige bewoners van het gebied. 

Sterker nog, een plint kan zelfs méde de reden zijn voor een toekomstige bewoner om voor een bepaalde woon- en leefomgeving te kiezen.

Bij het ontwikkelen van een plintvisie, als onderdeel van project-/gebiedsontwikkeling, houden wij rekening met een aantal onmisbare facetten; directe omgeving, toekomstambitie en positionering van het gebied, positionering van de beoogde doelgroep, relevante trends en ontwikkelingen, onderscheidend vermogen.

We ondersteunen de ontwikkelaar in het vormgeven van een de commerciële programmering. Niet alleen op het gebied van horeca, maar een holistische plintvisie waarin ook retail en dienstverlening wordt meegenomen.

Bekijk referenties van ‘Project-/gebiedsontwikkeling + placemaking’ of bekijk onze gehele referentielijst.

Project- + gebiedsontwikkeling ontwikkelproces

In het ontwikkelproces naar een holistische plintvisie, worden de volgende ‘hoofdstukken’ uitgewerkt;

1. Gebiedsverkenning

2. Doelgroepverdieping

3. Trendanalyse

4. Huidige plintsituatie

5. Printprogrammering

6. Huurmaximalisatie

Impressie EKP-terrein Den Bosch - DELVA en Studioninedots
Impressie EKP-terrein Den Bosch

Meer informatie

Vul in het formulier jouw gegevens in en ontvang een rapport met meer informatie over ‘Project-/gebiedsontwikkeling + placemaking’. Je stemt hiermee tevens toe om te worden opgenomen in onze e-maillijst. Afmelden kan altijd.