Participatieprojecten

Bij Horeca Development werken we altijd vanuit vertrouwen. We geloven in ieder project waar we aan meewerken. In sommige gevallen is de match zó goed dat er naast samenwerking duurzame participatie plaatsvindt. We zijn bereid om risicovol te investeren in projecten om op die manier betrokken te blijven en samen te groeien.

Credits: TANGRAM/CBRE

The Villy

Amsterdam

In opdracht van CBRE & SRE en in samenwerking met Hanex en Pubblik & Vos werkt Horeca Development mee aan huiskamerconcept ‘The Villy’ dat zal worden uitgerold in (nieuwe) woongebouwen in de Randstad. COFFEELAB wordt in dit project als inspiratie gebruikt op het gebied van operationalisering en F&B-aanbod.  

Credits: Studio Lime

COFFEELAB

Eindhoven

COFFEELAB is ontstaan vanuit het doel van de gemeente Eindhoven en Eindhoven 365 om de VVV om te bouwen tot brandstore met daarin een koffiebar, ontwikkeld door en voor Eindhoven Inmiddels zijn er vijf vestigingen geopend in verschillende steden waarvan één vestiging met co-working ruimte.  

Credits: Vesper

Vesper

Amsterdam

Cocktailbar Vesper is het eerste project waarbij Horeca Development zelf is gaan ondernemen. Weten hoe de markt in elkaar zit, ervaring opdoen in de praktijk op het gebied van organisatie, marges, marketing en leren over de arbeidsproductiviteit resulteert in waardevolle kennis voor andere opdrachten. 

Onze diensten

Participatieprojecten

Projecten

  • COFFEELAB
  • The Villy
  • Vesper