Participatie
projecten

Om een waardevolle  samenwerking met Horeca Development aan te kunnen gaan, vinden wij het belangrijk dat we als team potentie zien in het concept en daardoor een duurzame en betrouwbare relatie aan kunnen gaan. Wanneer het vertrouwen in het project optimaal is en er een speciale klik is tussen het Horeca Development team en de opdrachtgever kan er een samenwerking in vorm van een participatieproject ontstaan. Hieraan committeren wij ons voor onbepaalde tijd.

De route naar participatie

In de loop van de tijd heeft Horeca Development zich als team ingespannen voor meerdere projecten waarbij een participatiesamenwerking tot stand is gekomen. Er is geen vaste route die we hiervoor bewandelen, maar een pad die we ‘a long the way’ ontdekken.

De gemene deler in deze projecten is hospitality en de drijfveer om voor de eindgebruiker hierin van toegevoegde waarde te kunnen zijn en blijven. Dit kan zich uiten in horeca – bijvoorbeeld in vorm van een café, restaurant of bar – maar ook op strategisch niveau op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en het commerciële programma. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze participatie projecten? Onze collega’s nemen je graag mee in het achterliggende verhaal en onze motivatie om in deze trajecten deel te nemen. Je stemt hiermee tevens toe om te worden opgenomen in onze e-maillijst. Afmelden kan altijd.